Bataie pe ceaune la deschiderea unui hypermarket in Targu Jiu: "Vai de capul meu, e oferta, fir-ar a dracului de oferta"

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

Nebunie in toata regula in aceasta dimineata, la Targu Jiu unde sute de oameni s-au inghesuit la inaugurarea unui magazin.

Pentru tigaile care puteau fi cumparate cu opt lei, si ceaunele - cu 10 lei, oamenii s-au pus la coada cu o ora inainte de deschiderea usilor. Cand in sfarsit s-a dat startul cursei, clientii au fost cuprinsi de frenezie si s-au bulucit printre rafturi.

Femeie: Vai de capul meu , e oferta, fir-ar a dracului de oferta.
Reporter: La tigai?
Femeie: La oale, nu stiu.

Tigaile cu pret redus au atras sute de cumparatori. Desi in oras au mai fost promotii similare, la inaugurarea altor magazine- nimeni nu a rezistat tentatiei. Pe langa tigai, la mare cautare au fost si ceaunele!

"Am luat tuci - e mai bun ca tigaia - faci si mamaliga in asta - merge acum de craciun - da, sa fierbem cartabosii in el, cu sarmale cu de toate", a spus un cumparator.

Gospodinele mai chibzuite s-au orientat si catre alimentele de baza. Ceapa si cartofii s-au vandut cu 79 de bani kilogramul.

In mai putin de o ora, ofertele s-au terminat, asa ca agentii de paza au rasuflat usurati vazand in sfarsit putina lume printre rafturi.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO