Barbatul care a macelarit doi oameni in plina strada, la Sighetul Marmatiei, a fost prins

03-06-2011 05:58

Politistii l-au gasit intr-o casa parasita, unde individul s-a ascuns timp de 5 zile. Cladirea este situata la mica distanta de locul unde i-a atacat pe cei doi. Putin a lipsit ca locuitorii din zona sa nu-l linseze inainte ca agentii sa-l urce in duba.

Barbatul de 37 de ani se ascundea intr-o casa parasita de la marginea orasului Sighetu Marmatiei. Cand l-au descoperit politistii, individul n-a ezitat sa-i ameninte.

Aseara suspectul a fost dus in arestul inspectoratului judetean de politie Maramures. Pe numele lui exista deja un mandat de arest in lipsa.

Barbatul de 37 de ani este acuzat de omor calificat si tentativa de omor dupa ce in plina strada l-a injunghiat pe sotul amantei sale, iar pe iubita lui a mutilat-o cu un cutit.

Barbatul suferea de un an de zile, dupa ce iubita lui l-a parasit pentru a se intoarce la sot si la cei doi copii. A urmarit-o luni la rind, ca sa o convinga sa revina la el. O ameninta frecvent si, inainte sa aiba loc atacul, femeia il reclamase de mai multe ori la politie.

Tags: anchete, crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO