Bărbat sub control judiciar după ce i-a procurat în mod regulat clienți unei femei

Ultima actualizare: 28-10-2019 09:36
Poliție
Pro TV

Un bărbat de 66 de ani din Giurgiu este cercetat sub control judiciar, după ce a împrumutat sume de bani cu dobândă mai multor persoane şi, totodată, a înlesnit practicarea prostituţiei de către o femeie, procurându-i în mod regulat clienţi.

 

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Giurgiu, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 66 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma probatoriul administrat, a rezultat faptul că acesta a împrumutat sume de bani cuprinse între o mie şi 40.000 de euro mai multor persoane, în mod repetat, cu dobândă şi, de asemenea, a înlesnit practicarea prostituţiei de către o femeie căreia i-a pus la dispoziţie unul dintre apartamentele pe care le avea în proprietate şi i-a procurat în mod regulat client", se arată într-un comunicat de presă remis luni de IPJ Giurgiu.

În baza materialului probator şi a propunerii efectuate, Judecătoria Giurgiu a emis trei mandate de percheziţie domiciliară prin care a autorizat efectuarea unor percheziţii la imobilele ce se află în proprietatea bărbatului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de camăta şi proxenetism, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Giurgiu, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile, ocazie cu care faţă de aceasta a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a bărbatului, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au beneficiat de suportul tehnic de specialitate al structurilor de operaţiuni speciale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO