Momente cumplite la metroul din Capitala. Motivul pentru care un paznic din Parcul Carol a fost injunghiat mortal

Ultima actualizare: 20-05-2015 06:55

S-au derulat scene de groaza duminica dimineata la statia de metrou Eroii Revolutiei din Capitala. Un barbat de 56 de ani a fost injunghiat si a murit la spital, cateva ore mai tarziu.

Politistii cred ca este vorba despre o reglare de conturi intre cei doi. Agresorul a fost prins imediat dupa atac si este retinut de politisti.

Barbatul injunghiat este paznic in Parcul Carol si se pare ca s-a certat duminica noaptea cu atacatorul sau. L-a dat afara din parc, iar acesta s-a intors inarmat, gata de razbunare, si l-a pandit la iesirea din tura. L-a injunghiat in zona abdomenului si a incercat sa fuga, dar cativa agenti de paza de la metrou l-au prins imediat.

Paznicul ranit grav a suferit o hemoragie puternica si angajatii metroului au chemat repede ambulanta. Cand au sosit medicii, omul abia mai respira, apoi a intrat in stop cardiorespirator. Echipajul SMURD l-a resuscitat pret de 45 de minute si au reusit sa-i reporneasca inima.

Locotenent Daniel Vasile, ISU Bucuresti Ilfov: "Prezenta multiple plagi prin injunghiere si era in stare foarte grava. A fost asistat medical si transportat ulterior la spital."

Barbatul a fost dus la spital in stare foarte grava, iar medicii de la Bagdasar Arseni l-au operat de urgenta. Insa dupa cateva ore, paznicul a incetat din viata.

Acuzat de omor, suspectul de 50 de ani, a fost audiat de politisti si risca sa fie arestat preventiv.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO