Bărbat bolnav de cancer, în fază terminală, bătut de un grup de adolescenţi

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Politie
iStock

Un bărbat bolnav de cancer în faza terminală a fost bătut cu brutalitate de un grup de tineri. În urma loviturilor primite, victima a fost internata la spital, în stare gravă.

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost lovit cu pumnii în faţă în timp ce se îndrepta spre un restaurant chinezesc, în oraşul Middlesbrough, North YorkShire, potrivit Daily Mail.

De pe urma altercaţiei, Mark Walker, bărbatul bolnav de cancer în fază terminală, s-a ales cu tăieturi şi numeroase vânătăi la nivelul feţei.

“Mark abia se mai poate deplasa”, a declarat nepoata victimei. “Nici măcar nu îi pot numi copii pe aceşti indivizi, sunt nişte animale”, a mai adăugat tânăra.

Omenii legii au transmis, pe reţelele de socializare, că s-au sesizat în acest caz, discutând atât cu victima şi cu familia acesteia despre incidentul nefericit.

În localitatea Middlesbrough, aceste incidente nu sunt izolate. Astfel de acte de agresiune sunt dinn ce în ce mai dese, iar forţele de ordine au înăsprit controlul stradal, mărind numărul de patrule din oraş.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO