Bărbat agresat și aruncat în subsolul unui bloc din Corabia. Cum a reușit să scape

Ultima actualizare: 26-07-2020 15:06
Subsol
Gazeta de Sud

Poliţiştii au reuşit să salveze un bărbat de 37 de ani, care se afla închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, după ce fusese agresat de către o altă persoană.

Ei au reuşit să-l găsească pe agresor după aproximativ o oră şi jumătate de când fuseseră sesizaţi. 

Bărbatul în cauză a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital iar presupusul agresor, un bărbat de 39 de ani, din Corabia, a fost identificat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. 

Ourtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a precizat că poliţiştii au fost sesizaţi telefonic duminică dimineaţă, de către o femeie din Corabia cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de un individ şi este închis în subsolul unui bloc din localitate, de unde nu poate ieşi.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se afla sechestrat, precizând doar că a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc şi că priveşte pe o fereastră mică, zărind o parcare auto. Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ţinându-se legătura şi cu partea vătămată, aceasta fiind identificată în jurul orei 11:00", a spus Grigorescu, potrivit Agerpres.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Corabia, a fost identificat duminică dimineaţă, în jurul orei 10:30, fiind condus la Poliţie pentru audieri, dar a refuzat să coopereze cu poliţiştii.

În cauză cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO