Au plătit câte 1.000 de euro fiecare ca să se dea drept români. Ce i-a dat de gol


Ultimul update: Sambata 07 Decembrie 2019 17:33
Data publicarii: Sambata 07 Decembrie 2019 17:25
Categorie: Stiri actuale
migranti indieni

Şapte bărbaţi din India cu documente false au fost depistaţi într-un tren internaţional la punctul de trecere a frontierei Curtici.

COMUNICATUL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ:

 

În data de 07.12.2019, în jurul orei 05.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici – I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, călătorind cu trenul IR care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Budapesta, şapte persoane de sex masculin care au prezentat cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni indieni, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, care aveau drept de muncă pe teritoriul României.

Cu privire la cele constatate, persoanele au declarat că au obţinut documentele de la o persoană a cărei identitate nu o cunosc, în schimbul sumei de 1.000 de euro fiecare şi doreau să ajungă în Germania.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Pro TV

Un bărbat a creat o falsă graniță între Rusia și Finlanda. Cum păcălea migranții
Femeie prinsă la vama Giurgiu cu 240.000 de € lipiți de corp. Ce voia să facă cu ei
Cetățeni irakieni prinși la frontiera din Oravița. Ce încercau să facă
VIDEO PROTVPLUS.RO