Artificiile au inundat cu lumină marile orașe, de Revelion

Ultima actualizare: 01-01-2021 19:16

Anul 2021 a început cu multă speranţă şi în mod suprinzator, cu multă lumină. Deşi nu au mai fost organizate oficial focuri de artificii în marile oraşe, pe cer au strălucit deasupra tuturor, zeci de luminiţe.

Mulţi din cei care au fost nevoiţi să petreacă acasă, în cerc restrâns, şi-au organizat propriul spectacol de lumină. Iar împreună, toate aceste artificii ne-au adus starea de sărbătoare şi bucuria că viaţa merge mai departe.

Ca la un semn, Capitala s-a umplut de culoare. Ploaia de lumină a anunţat trecerea într-un an nou de care oamenii se agaţă cu mare speranţă.

În lipsa spectacolelor organizate în punctele cheie ale oraşului, cei care şi-au permis au plătit firme specializate în efecte pirotehnice, dar au fost extrem de mulţi şi cei care s-au înarmat cu artificii pe cont propriu.

La Braşov, Piaţa Sfatului a sunat a pustiu. Oamenii au ieşit pe stradă, dar lângă casă, şi s-au bucurat de artificiile amplasate de primărie, în trei puncte din oraş. Spectacolul a durat 7 minute.

La malul mării, oamenii au marcat, cu bucurie, şi ieşirea din carantină.

În Piaţa Victoriei din Timişoara au răsunat clopotele catedralei mitropolitane.

N-a fost forfota din trecut nici în faţa Palatului Culturii din Iaşi, iar la Cluj, străzile luminate de sărbători au rămas într-o linişte nefirească.

În schimb, la Sângeorz-Băi au fost 15 minute de feerie, este adevărat, sub supravegherea poliţiei.

În tot acest timp, în Ploieşti, Târgu Mureş şi Galaţi s-a dat o adevărată luptă între cartiere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO