Andreea Marin, despre ultima apariție a Stelei Popescu: ”Nu suntem doctori”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Stela Popescu si Andreea Marin
Facebook.com

Andreea Marin, care a asistat la ultima apariţie publică a regretatei Stela Popescu, a oferit un răspuns scurt celor care o acuză pe ea şi pe cei prezenţi la eveniment că nu au reacţionat în niciun fel după ce actriţa a avut un comportament îngrijorător.

Andreea Marin a fost criticată că nu a reacționat după ce a publicat un mesaj de condoleanţe însoţit de o imagine din seara respectivă, în care apare alături de Stela Popescu.

Numeroşi internauţi i-au condamnat pe cei care au asistat la gala de marți şi i-au acuzat că au ignorat toate semnele care indicau că actriţa este într-o stare de sănătate precară. De asemenea, actriţa Oana Pellea s-a declarat şocată de faptul că nimeni nu s-a gândit să cheme Salvarea.

Într-un răspuns la valul de comentarii de pe pagina ei de Facebook, Andreea Marin a oferit o explicaţie scurtă: ”Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotrivă. Doar că nu suntem doctori... A râs, a avut energie, momentul de pe scenă a fost cel care ne-a întristat, dar nu ne-am putut gândi atât de departe... o vedeam nemuritoare... aşa cum l-am văzut şi pe tatăl meu...“

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO