Andreea Esca, interviu cu Armin van Buuren: „Am o conexiune specială cu românii”

14-05-2019 18:46

Armin van Buuren, unul dintre cei mai apreciați DJ din lume, i-a acordat un interviu Andreei Esca. 

Artistul olandez Armin Van Buuren a pregătit un show unic pentru publicul care va participa la cea de-a 5-a ediţie a Festivalului UNTOLD, care va avea loc în perioada 1 - 4 august la Cluj-Napoca. 

 Invitat la festivalul „Untold ", Armin Van Buuren va avea anul acesta un show cum nu s-a mai văzut. Artistul a creat un spectacol exclusiv pentru festival, cu invitaţi pe scenă şi efecte speciale. DJ-ul a fost, în fiecare an, foarte bine primit la Cluj şi s-a arătat încântat de public şi de ţara noastră.

Andreea Esca a vorbit cu el, despre showul pe care îl pregăteşte.

Armin van Buuren: „Daţi-mi voie să vă spun, n-ar trebui să vă spun asta, dar la anul se va întâmpla ceva special. Un rege adevărat se ţine întotdeauna de cuvânt. Pregătiţi-vă pentru o aniversare de neuitat. Untoldiști, asta e pentru voi!"

4 ani la rând Armin van Buuren a avut la UNTOLD show-uri memorabile. Acum, cu ocazia împlinirii a cinci ani de festival, artistul a pregătit un show care le va depăşi pe toate.

Andreea Esca, interviu cu Armin van Buuren: 

 

Andreea Esca:Bună, Armin și bine ai venit la Știrile Protv! Spune-ne câteva cuvinte despre show-ul tău special de anul acesta de la UNTOLD, la ediţia aniversară, ştiu că unul dintre festivalurile tale preferate!”

Armin van Buuren (via Skype): Sunt entuziasmat că m-au invitat din nou. În primul an am fost chemat pentru un set de două ore. De la an la an, am fost pe scenă tot mai mult, acum e aniversarea de 5 ani UNTOLD, deci vrem să creăm ceva foarte special pentru fani, ca să le mulţumim pentru susţinere. O să stau pe scenă pentru un set extra lung, dar de data asta aduc şi numere speciale, doar pentru acest show. Aşa că abia aştept!”

Andreea Esca: „Deci e în continuare o surpriză! Nu vrei să ne spui mai multe.”

Armin van Buuren: „Momentan lucrăm la show, în secret, pe lângă muzica pe care am lansat-o anul acesta. Pregătesc deja show-ul pentru UNTOLD, va fi ceva ce nu va fi la alte festivaluri. E un moment important pentru mine!”

Andreea Esca:Este cel de-al 5-lea an pentru tine la UNTOLD şi în fiecare an vin tot mai mulţi oameni pentru show-ul tău. Care e secretul tău?”

„Am o conexiune specială cu românii”

 

Armin van Buuren: „Nu ştiu, cred că am o conexiune specială cu românii şi cei din Europa de Est. Am mai spus. Oamenii vin din toată lumea. Nu ştiu ce e exact. Românilor le place muzica trance, ca şi mine sunt oameni sensibili. E poate cel mai aşteptat moment al anului pentru mine. Am fost bucuros să anunţ că revin şi că pregătesc ceva special.”

Andreea Esca: „Mereu vorbeşti despre relaţia ta specială cu publicul de la UNTOLD. Cum e?”

Armin van Buuren: „Se întâmplă. Cu unii oameni ai o legătură mai rapidă decât cu alţii. Nu spun că nu se întâmplă şi în alte ţări. Am început să cânt în primul an la UNTOLD şi promoterul nu mi-a zis să mă opresc, aşa că am continuat. Nu a fost plănuit. S-a întâmplat pur şi simplu. Mi-au zis să mă opresc la 5 şi m-am oprit la 7. Anul trecut am stat aproape 8 ore.”

Andreea Esca: „Ştiu. Anul trecut ai stat aproape 8 ore pe scenă. Deci anul acesta să mă pregătesc cu mai multă cafea?

Armin van Buuren: „Poţi să aduci ce vrei tu. Nu ştiu dacă voi sta 8 ore, depinde de cât de mulţi oameni vor rămâne cu mine, dacă vezi o mulțime agitată, nu poți să te oprești. Ăsta e lucrul meu preferat.”

Andreea Esca: „Care ar fi cea mai potrivită melodie pentru programul nostru de știri?”

Armin van Buuren:O melodie foarte populară în România e „In and Out of love", care a mers foarte bine, e și una dintre cele mai reușite melodii ale mele.”

„Iubesc țara asta”

 

Anul trecut Armin Van Buuren a încheiat festivalul UNTOLD cu un show record care a durat mai bine de 8 ore. La final, artistul le-a promis o surpriză pentru ediţia aniversară de anul acesta. S-a îmbrăţişat cu fanii şi a postat imaginile pe pagina sa de Facebook.

Edi Chereji, director de marketing UNTOLD: „Show-ul de anul acesta va însemna momente speciale care vor depăşi aşteptările publicului, noi credem că va fi show-ul anului în Europa."

Artistul olandez în vârstă de 42 de ani e cunoscut pentru inovaţiile în materie de tehnologie aduse pe scenă pentru a crea show-uri excepţionale. De exemplu, în cadrul UNTOLD a avut senzori aplicaţi pe braţe care au controlat jocul de lumini.

Tânăr: „Este cele mai tare DJ!"

Armin van Buuren:Iubesc ţara asta. Îmi place că pot să îmi prezint muzica în felul meu."

La spectacolele UNTOLD de anul trecut au participat peste 350.000 de oameni.

 Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO