Anchetă în Ilfov, după apariția unor imagini cu un adolescent bătut de două fete. Una dintre agresoare are 11 ani

Ultima actualizare: 21-11-2020 14:14
masina politie
Shutterstock

Poliţiştii din Măgurele, judeţul Ilfov, au deschis o anchetă după ce pe o reţea de socializare a apărut o înregistrare video în care un adolescent de 13 ani este lovit şi ameninţat de două fete.

 

Până acum a fost identificată una dintre agresoare, ea având 11 ani.

"La data de 20 noiembrie în jurul orei 16:30, poliţiştii oraşului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovirea sau alte violente, urmărirea penală fiind supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu", a transmis Poliţia Ilfov, după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini din care reiese că un minor este lovit şi ameninţat de alte două persoane.

În imagini se vede cum un adolescent este lovit cu pumnii şi picioarele de două fete, una dintre ele obligându-l să se pună în genunchi în faţa ei.

"În urma activităţilor desfăşurate până la acest moment, poliţiştii oraşului Măgurele au identificat persoana vătămată, în cauză fiind vorba despre un minor de 13 ani, precum şi o persoană de sex feminin, minoră, în vârstă de 11 ani, bănuită de săvârşirea faptelor sesizate. În continuare, Poliţiştii oraşului Măgurele desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-au desfăşurat actele de violenţă, pentru luarea masurilor legale, care se impun", a menţionat IPJ Ilfov.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO