Ancheta DIICOT în cazul Caracal, în impas. Pistele anchetatorilor se înfundă rând pe rând


Ultimul update: Luni 19 August 2019 13:57
Data publicarii: Luni 19 August 2019 13:56
Categorie: Stiri actuale
caracal

Ancheta DIICOT în cumplitul dosar Caracal, al dispariţiei şi cel mai probabil uciderii celor două tinere, pare să intre în impas.

Rând pe rând, pistele anchetatorilor se înfundă. Ba chiar şi presupuşii martori care erau aşteptaţi să ofere informaţii importante despre suspect se dovedesc mai degrabă ineficienţi.

Cum este cazul omului de afaceri care l-ar fi descris la un moment dat pe Gheorghe Dincă drept liderul temut al unei reţele de trafic de carne vie.

Remus Rădoi, alias "Codiţă" era considerat până astăzi un martor extrem de important care ar fi putut să facă lumină în cazul lui Gheorghe Dincă. Asta, pentru că numele lui Codiţă era asociat unor declaraţii apărute în presă potrivit cărora Dincă ar fi fost liderul de temut al unei grupări de traficanţi de carne vie.

De altfel, până astăzi, martorul nu s-a delimitat de aceste mărturii, însă odată ce a fost chemat la DIICOT, Rădoi a infirmat categoric aceste informații, spunând că nu îl ştia pe Gheorghe Dincă. Aşa că procurorii DIICOT consideră pista "Codiţă" una încheiată.
 

Surse: Telefonul Luizei, închis. Nu s-a înregistrat trafic de date şi de voce
 

De altfel şi controversatele episoade legate de pretinsa reactivare a telefonului Luizei Melencu se dovedesc a fi de neluat în seamă. Procurorii DIICOT susţin, potrivit unor surse apropiate de anchetă, că din momentul dispariţiei fetei, telefonul a fost închis şi în toată această perioadă nu s-a înregistrat trafic de date şi de voce.
 

Surse: Nu s-au mai descoperit dovezi noi în casa lui Dincă
 

Între timp, în casa suspectului s-au reluat luni cercetările însă nici aici nu par a mai apărea alte dovezi suplimentare. Aceleaşi surse mai afirmă că nu s-au mai descoperit dovezi noi. Până la sfârşitul lunii, anchetatorii vor să încheie cercetările la casa lui Dincă şi să-l aducă pe bărbat la Bucureşti pentru a-l supune expertizei psihiatrice și a se dumiri dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care ar fi săvârşit faptele pe care de altfel şi le-a asumat.

La cererea DIICOT, continuă testele ADN pentru dinţii găsiţi în pădurea de lângă Caracal. Procurorii DIICOT vor să finalizeze o primă parte din dosar în ceea ce priveşte sfârşitul tragic al Alexandrei Melencu. Este foarte posibil ca această parte de dosar să fie trimisă în judecată pentru că Gheorghe Dincă să răspundă în faţa justiţiei pentru faptele sale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO