Ancheta complicata in Iasi. Doi barbati au murit sambata noapte loviti de trenuri diferite

20-03-2015 11:13


accident

Autoritatile din Iasi au de-a face cu o ancheta complicata dupa ce doi barbati au murit sambata noapte loviti de trenuri diferite.

Victimele si-au gasit sfarsitul la aproximativ aceeasi ora si la mica distanta unul de celalalt. Anchetatorii trebuie sa afle acum daca a fost vorba de sinucideri, dar si daca intre cele doua tragedii exista vreo legatura.

In cartierul iesean Canta, aflat la marginea orasului, alarma s-a dat in jurul orei 22:00. Conductorul unui tren a sunat la 112 imediat dupa ce a lovit un barbat care ar fi aparut brusc pe calea ferata.Primul barbat a fost lovit de trenul care mergea de la Iasi spre Dorohoi, aproape de o trecere la nivel cu calea ferata.

Dupa doar 30 de minute, a avut loc cea de-a doua tragedie. La o distata de aproximativ 600 de metri a fost gasit cel de-al 2-lea cadavru. Desi vis-a-vis se afla o benzinarie si o spalatorie auto, nimeni nu a vazut nimic. Zona, unde, de-a lungul timpului, mai multe persoane si-au pus capat zilelor, a fost impanzita de anchetatori.

La fata locului au venit echipe de politisti si criminalisti. Acestia au cercetat cu atentie zona si au strans indicii. Deocamdata nu se cunoaste identitatea celor doi barbati, insa autoritatile spun ca au sub 30 de ani.

Politistii au inceput acum o ancheta pentru a reface filmul celor doua tragedii. In plus, ei urmeaza sa afle si daca intre cele doua decese exista vreo legatura.

 

Sursa: Pro TV

Tags: accident, iasi,

VIDEO PROTVPLUS.RO