Ancheta a politiei in urma unei inregistrari in care un tanar dezbracat este batut de agenti in Bucuresti

Ultima actualizare: 09-06-2016 06:58
politie

Politia va efectua verificari cu privire la legalitatea si corectitudinea modului de interventie, in noaptea de duminica spre luni, in cazul barbatului care alerga dezbracat complet pe bulevardul Unirii.

Intr-o inregistrare difuzata de Digi24 tanarul dezbracat apare incatusat de politisti si lovit,totodata acestia toarna o sticla de apa pe el si il trantesc la pamant.

"In dimineata de 06.06.2016, la ora 04,15, prin sistemul 112, a fost formulat un apel prin care se sesiza ca un barbat dezbracat complet alearga pe bulevardul Unirii, printre masini si are si un comportament agresiv. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiilor 10 si 11, care au reusit imobilizarea acestuia si au solicitat sprijin din partea Serviciului de Ambulanta, barbatul fiind transportat la un spital clinic specializat in boli neuropsihice. Pentru imobilizarea barbatului, care se manifesta agresiv atat fata de politisti, cat si fata de propria persoana, s-a impus folosirea fortei si a mijloacelor din dotare, acesta fiind incatusat", informeaza un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti.

Potrivit Agerpres, ulterior prezentarii la camera de garda a unitatii sanitare de specialitate, medicii au decis internarea de urgenta a barbatului din cauza agresivitatii extreme pe care acesta o manifesta.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO