Alina Kabaeva este însărcinată din nou. Vladimir Putin ar fi aflat vestea chiar în toiul pregătirilor pentru paradă

Ultima actualizare: 09-05-2022 11:25
Alina Kabaeva este însărcinată din nou. Vladimir Putin ar fi aflat vestea chiar în toiul pregătirilor pentru parada de Ziua V
Getty

Alina Kabaeva este însărcinată pentru a treia oară, susține un canal rusesc de știri. Presupusa amantă a lui Vladimir Putin are deja doi băieți, iar președintele Rusiei, în vârstă de 70 de ani, ar fi fost uluit să afle vestea că ar fi din nou tată.

Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva, i-ar fi dăruit deja doi fii lui Vladimir Putin, potrivit relatărilor din presă, iar acum ar fi însărcinată a treia oară. Vestea l-ar fi luat prin surprindere chiar pe Vladimir Putin, arată cotidianul The Sun, care citează canalul de Telegram al unui post rusesc, General SVR.

„Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – iar sarcina a fost neplanificată” arată sursa citată.

Media relata că Alina Kabaeva, care „coordonează” media din întreaga Rusie, s-ar fi refugiat în Elveția, după ce Putin a ordonat invazia din Ucraina.

Vladimir Putin nu a recunoscut niciodată o relație cu ea, dar Kabaeva i-ar fi născut doi băieți, în 2015 și 2019, relata presa.

Potrivit surselor citate, Putin ar fi aflat vestea chiar în toiul pregătirilor pentru parada de luni din Piața Roșie, organizată pentru celebrarea zilei de 9 mai, Ziua Victoriei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO