Alertă în Prahova: un sportiv a dispărut într-o zonă plină de urşi

Dată publicare: 12-04-2021 12:30
Dată actualizare: 13-04-2021 12:42


Este alertă în Azuga! Un sportiv de 39 de ani, care a plecat la antrenament în urmă cu aproape 24 de ore, nu s-a mai întors acasă. Zona pe care urma să o acopere este cunoscută pentru desele apariții ale urșilor.

Alexandru Cornel Crivăț este numele bărbatului dispărut. Chiar tatăl lui l-a lăsat cu mașina la capătul potecii care duce spre vârful Clăbucetul Azugii.

De acolo putea să o ia spre cabana Susai sau să ajungă chiar mai departe, spre stațiunea Cheia. Tatăl lui spune ca este în formă, cunoaște pădurile și nu se teme de animalele sălbatice. Totuși, absența lui peste noapte l-a îngrijorat din cale-afară, așa că luni dimineață a cerut ajutorul autorităților. Bărbatul are un metru 70 înălțime, circa 70 de kilograme, chelie și ochi căprui.

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu o geacă de camuflaj, o pereche de pantaloni închiși la culoare și purta o căciulă de culoare deschisă. Alexandru Crivăț este necăsătorit și încheiase recent o relație, însă nimeni nu a lăsat de înțeles că ar putea recurge la un gest sinucigaș din acest motiv.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO