UPDATE. Alarmă falsă cu bombă în Vama Giurgiu. Trupele SRI s-au deplasat la fața locului

Ultima actualizare: 21-01-2022 11:13
alerta

A fost alertă cu bombă în Vama Giurgiu, după ce o valiză suspectă a fost raporată lângă stația de taxare, pe sensul de ieșire din țară.

UPDATE ora 11.10. Alarma privind valiza suspectă de la o staţie de taxare pe sensul de ieşire spre Bulgaria de la Vama Giurgiu s-a dovedit falsă, a precizat, vineri, Serviciul Român de Informaţii.

---

Echipele pirotehnice ale SRI s-au deplasat vineri dimineața în Vama Giurigu, după ce un apel la 112 a anunțat prezența unei valize suspecte lângă stația de taxare.

”În urma unui apel la 112, a fost raportată o valiză suspectăîin apropierea vămii Giurgiu, lângă staia de taxare, pe sensul de iesișre din țară. La fața locului s-au deplasat echipele pirotehnice ale SRI care pun în aplicare procedurile standard de investigare a coletului suspect”, a anunțat poliția.

Alertele cu bombă au devenit o obișnuință în ultima perioadă, aproape zilnic fiind raportate astfel de cazuri.

Alerta cu bombă la mall, gluma unui copil

Mii de clienți au fost evacuați recent dintr-un mall din nordul Bucureștiului, în urma unei alerte cu bombă. În cele din urmă, s-a dovedit că era vorba despre o farsă a unui adolescent de 15 ani, care i-a costat pe părinții acestuia 2.000 de lei.

A fost însă nevoie ca echipajele de poliţie, de jandarmerie, dar şi trupele speciale ale SRI să verifice întreaga zonă.

Tot zilele trecute, în Timișoara au fost date două alarme false cu bombă, la un mall și un liceu. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO