Alegerile prezidentiale i-au stricat nunta unei mirese din Braila. Reactia ei cand a aflat ca petrecerea se termina la 04:00

Ultima actualizare: 05-11-2014 06:43
nunta

O zi de vot mai putin obisnuita au avut localnicii unei comune din Braila. Oamenii s-au dus la urne dupa o nunta: locul ales pentru eveniment, Caminul Cultural, a fost transformat in sectie de votare.

Asa ca in sala mare s-a organizat petrecerea, iar intr-o incapere alaturata se faceau pregatirile electorale. Din acest motiv, felicitarile, masa si dansul au durat mai putin, spre nemultumirea miresei furioase.

Nuntasilor nu le-a picat prea bine cand au aflat ca la ora 04:00 trebuie sa elibereze spatiul. In plus, totul era impanzit de grilaje.

"Noi am facut rezervarea acum 3 luni si nu a fost nicio problema, nici nu stiam de votare si acum deodata hop cu votarea.  Ne-a spus la ora 4 sa inchidem, dar noi nu putem sa inchidem la ora 4, de obicei se tine pana la 6", a spus mireasa.

"Am cerut aprobarea de la domnul primar si ne-a dat voie sa ne distram si noi aici pana la maxim ora 4, 4 si jumatate. Atunci trebuie sa iesim afara obligatoriu", a declarat fratele miresei.

Asa ca in timp ce petrecaretii dansau, langa ei se amenajau urnele, iar membrii sectiei de votare se pregateau pentru o zi lunga.

In final, oamenii au continuat nunta acasa, unde si-au instalat un cort pentru invitati.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO