Agent de pază agresat de câțiva tineri, după ce le-a cerut să poarte mască într-un supermarket

Dată publicare: 02-04-2021 10:29
Dată actualizare: 02-04-2021 10:37


politia

Un agent de pază al unui supermarket din municipiul Ploieşti a fost agresat de doi tineri cărora le-a cerut să poarte masca de protecţie. Aceştia sunt căutaţi de poliţişti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ, poliţiştii au fost solicitaţi, joi seară, să intervină la un supermarket situat în zona de nord a municipiului Ploieşti, unde ar fi avut loc o agresiune asupra agentului de pază.

"Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, unde, din primele cercetări, a stabilit că doi tineri care au fost atenţionaţi la intrarea în magazin cu privire la faptul că nu purtau mască de protecţie s-au manifestat agresiv faţă de agentul de pază, lovindu-l în zona feţei. De asemenea, cei doi ar fi spart şi geamul uşii de acces în unitate", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea şi depistarea persoanelor implicate în eveniment, fiind întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO