Adolescenta de 17 ani care a nascut un copil in toaleta, internata la spital. Ce au aflat anchetatorii despre bebelusul mort

04-02-2016 13:07

Medicii legisti din Arad au incheiat necropsia bebelusului gasit mort intr-un vas de toaleta.

Rezultatele preliminare nu sunt insa concludente, asa ca deocamdata nu se poate spune cu precizie daca s-a nascut mort, ori a sfarsit asfixiat. Cea care l-a adus pe lume, o adolescenta de 17 ani, este in continuare internata.

Medigii legisti vor face acum analize suplimentare, care ar trebui sa clarifice cauza mortii. Baietelul, care cantarea aproape trei kilograme, a fost nascut miercuri noapte, in baia unei locuinte.

Adolescenta de 17 ani nu a spus nimanui ca ar fi insarcinata. In acea noapte a dormit la o verisoara si nu a spus nimic nici macar atunci cand au apucat-o durerile. Cand, intr-un final, si-au dat seama de ce se petrece, rudele au chemat o ambulanta. Nimeni nu a luat insa nou-nascutul din vasul de toaleta.

Acolo l-au gasit medicii, care au constatat ca era mort. In functie de ce vor spune medicii legisti, se va stabili daca fata poate fi acuzata de moartea copilului. Deocamdata ea este in spital, unde este ingrijita dupa nasterea neasistata.


VIDEO PROTVPLUS.RO