Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica, dată în urmărire națională


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: ebihoreanul.ro
Data publicarii: Vineri 10 August 2018 11:53
Categorie: Stiri actuale

Fata de 13 ani, din Bihor, care miercuri şi-a înjunghiat bunica, a fugit de acasă. Ea a fost dată în urmărire naţională, iar poliţiştii au anunţat că o caută peste tot.

Agenţii au făcut publică fotografia fetei în speranţa că cineva o va recunoaşte. Toţi cei care pot da informaţii despre ea sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112.

Prima dată, fata a fost văzută fugind chiar în seara incidentului, imediat după ce salvarea a ajuns la bunica ei.

"Eu am văzut salvarea aici... Nu ştiu cum s-a întâmplat asta, dar în ultimul timp s-a dus la tată-său, pe urmă iar a venit şi iar s-a dus. Erau ceva neînţelegeri între ei", spune o vecină.

Vecinii spun că e posibil ca neînţelegerea dintre bunica şi nepoată să fi pornit tocmai de la dorinţa fetei de a pleca la tatăl ei. Tot ei spun însă că acesta nu s-ar fi interesat de soarta copilei de-a lungul timpului.

Poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele fetei dispărute: 1,60 înălțime, 53 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, constituție slabă şi nu are semne particulare. Era îmbrăcată cu un maiou negru, blugi scurți, pantofi sport, negru cu alb.

Comisar Alina Dinu, purtător de cuvânt IPJ Bihor: "Poliţiştii bihoreni au solicitat urmărirea naţională a minorei şi întreprind activităţi specifice pentru depistarea acesteia."

Poliţiştii spun că fata a mai fost plecată de acasă. Persoanele care pot oferi informaţii despre adolescenta sunt rugate să sune la 112.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Motivul pentru care fata de 13 ani din Oradea și-a înjunghiat bunica
O fetiță de 13 ani din Oradea și-a înjunghiat bunica în spate. Starea victimei
Un tânăr a venit drogat acasă şi şi-a ucis mama, bunica şi pisica. Ce a mai făcut apoi
VIDEO PROTVPLUS.RO