Acorduri de vals in Piata Constitutiei din Bucuresti. Andre Rieu i-a incantat pe spectatori, care au dansat printre scaune

Ultima actualizare: 15-06-2016 01:01

A fost o atmosfera de vis sambata seara in Piata Constitutiei din Bucuresti, unde au rasunat acorduri de vals, dar nu numai.

Cunoscutul violonist si dirijor, Andre Rieu, a oferit un spectacol plin de culoare si energie, de care s-au bucurat peste 10 mii de oameni. Olandezul a salutat publicul in limba romana si a aratat inca o data ca este indragostit de tara noastra. Iar spectatorii l-au rasplatit cu aplauze si multe zambete.

"Acestea sunt singurele cuvinte pe care le stiu in romana. Este minunat ca ati venit aici cu totii sa petrecem impreuna o seara plina de muzica, muzica ii uneste pe oameni."

Si a dovedit acest lucru inca de la primele melodii. Inceputul concertului a fost pe acorduri olandeze. Apoi, a schimbat ritmul.

Nu a fost moment in care artistul sa nu interactioneze cu publicul, iar oamenii au raspuns pe masura. Energici si dezinvolti, au cantat si au valsat printre scaune.

Si cei mici au gasit in concertul aparte o oaza de inspiratie si de liniste.

Fetita: "Aceasta muzica m-a inspirat de a face mai multe lucruri, de a fi creativa si imi place atat de mult sa ascult melodiile, sa-l vad interpretandu-le."

Nu au lipsit nici momentele amuzante. De pilda, artistul a testat talentul muzical al publicului.

Si duminica seara, in Piata Constitutiei vor rasuna acorduri de vioara pentru ca Andre Rieu va mai avea un concert.

In iunie anul trecut, a sustinut la Bucuresti nu mai putin de sapte spectacole alaturi de orchestra sa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO