Accidente cu victime în Timișoara și Târgoviște. ”Dacă nu trăgeam așa, îl omoram”

Dată publicare: 26-04-2021 07:32
Dată actualizare: 26-04-2021 09:34


O tânără de 27 de ani este în stare gravă la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită violent de un șofer care a intrat pe contrasens. Nenorocirea s-a petrecut la ieșirea din municipiul Timișoara.

 

Iar la ieșirea din Târgoviște, un biciclist a fost lovit în plin de o mașină. Șoferul spune că bărbatul i-a ieșit pur și simplu în față și nu a avut cum să-l evite.

Impactul a fost atât de violent încât șoferița a rămas încarcerată. A fost scoasă cu greu de acolo și dusă la spital, în comă.

La spital au ajuns și șoferul vinovat, în vârstă de 35 de ani, o femeie de 28 de ani și o fetiță de doi ani - amândouă aflate în mașina bărbatului - , dar starea lor este bună.

Șoferul avea o alcoolemie de 0.38 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, a arătat etilotestul. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

 

Bărbatul a ieșit brusc în fața mașinii

 

Un alt accident a avut loc la ieșirea din Târgoviște, unde un biciclist de 68 de ani a fost lovit de o mașină. Bărbatul ar fi ieșit de pe o stradă lăturalnică direct în drumul principal fără să se asigure, reiese din primele cercetări.

Martor: ”Domnul cu dubița a intrat în dânsul, aia a fost. E conștient, lovitură la cap, aparent, ceva la umăr”.

Șofer: ”A ieșit de pe stradă aici, în fața mea, eu am tras încoace, noroc că l-am apucat cu spatele. Cred că aici se ducea, la pește, dacă nu trăgeam așa, îl omoram".

Un echipaj de la ambulanță, venit de urgență la fața locului, i-a acordat bărbatului primele îngrijiri.

Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat aici, la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, pentru îngrijiri și investigații.

Între timp, polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO