Accident violent in judetul Sibiu. Doi oameni au murit, iar martorii sunt in stare de soc de cele intamplate

Ultima actualizare: 07-07-2014 07:03

Doi oameni au murit si unul a fost ranit grav intr-un accident petrecut in judetul Sibiu. Soferul unui microbuz a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens unde s-a izbit violent de un autoturism de teren, care a luat foc la impact.

Drumul era umed si microbuzul avea viteza, spun martorii care au ramas socati de cele intamplate.

In microbuz se aflau doi aganjati ai unei firme care se ocupa de intretinerea centralelor termice. Acestia se intorceau de la o revizie, cand soferul a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un autoturism de teren, care a fost cuprins de flacari.

Cand au vazut ca masina ia foc, martorii au ezitat sa se apropie si au asteptat echipele de interventie. Primii ajunsi la fata locului au fost politistii, care au reusit sa-l scoata pe sofer din masina. In ciuda manevrelor de resuscitare, medicii de la SMURD nu l-au mai putut salva.

In urma impactului, si cel de la volanul microbuzului a decedat. Insa nu din cauza accidentului. Se pare ca in momentul socului una din piesele pe care le transporta a zburat prin habitaclu si i-a taiat gatul.

Cealalta persoana din microbuz a ajuns la spital cu mai multe rani, insa doctorii spun ca este in afara oricarui pericol.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO