Accident în lanț în Prahova. Patru oameni au ajuns la spital

×
Codul embed a fost copiat

Patru persoane au fost rănite, joi seară, în localitatea Valea Călugărească, județul Prahova, într-un accident în lanț.

Potrivit primelor date, un șofer a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a lovit în plin un autoturism. Apoi mașina bărbatului a fost proiectată într-un alt vehicul.

În scurt timp, mai multe echipaje de urgență au fost trimise în zonă. Pentru că una dintre victime a rămas încarcerată, a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Răniții au fost transportați la spital. Iar polițiștii au început cercetările și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și...
VIDEO halucinant. Bărbat gonit cu mătura şi târât pe holurile Spitalului Judeţean Reşiţa
VIDEO halucinant. Bărbat gonit cu mătura şi târât pe holurile Spitalului Judeţean Reşiţa

Un bărbat, cel mai probabil în stare de ebrietate, a fost gonit de pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa din judeţul Caraş- Severin, cu mătura, apoi a fost târât afară de alţi doi angajaţi ai unităţii medicale.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.