Accident grav, produs de o şoferiţă de 75 de ani. A aruncat o maşină peste şosea


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 07 Mai 2018 07:40
Categorie: Stiri actuale

Vieţile a trei femei au fost duminică în primejdie, pe Drumul Naţional 1, în Dâmboviţa.

Din motive încă necunoscute, o şoferiţă în vârstă de 75 de ani a izbit violent o maşină parcată, pe care a proiectat-o peste cele 4 benzi de mers, pe partea cealaltă a şoselei. Înăuntru era o femeie care a fost rănită în impact. De ajutorul medicilor au avut nevoie şi pensionara, şi o altă bătrână, pasagera în autoturismul ei.

Şoferiţa de 75 de ani venea dinspre Bucureşti şi se îndrepta spre Târgovişte. Cu doar câţiva kilometri înainte de destinaţie, în localitatea Ulmi, a pierdut controlul volanului şi a lovit un autoturism parcat în care se afla o femeie de 43 de ani, venită în vizită la părinţi.

"A venit fata la maşină şi am auzit buşitura! Bang!" relatează tatăl proprietarei maşinii parcate.

În urma impactului, maşina parcată a fost proiectată pe cealaltă parte a drumului, într-un gard. „Când colo, maşina noastră, tocmai acolo! Uitaţi unde a dus-o!”, spune mama proprietarei maşinii parcate.

Imediat după accident, martorii au sunat la 112. La faţa locului au sosit mai multe echipaje, de la ambulanţă, pompieri şi poliţie. Cele două femei rănite au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. O altă femeie, în vârstă de 80 de ani - pasagera în automobilul condus de şoferiţa de 75 de ani - a fost şi ea ranita şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

ANIMAȚIE. Trei tinere, moarte într-un accident. Înainte de tragedie au scris ”murim” pe Snapchat
Un tânăr băut a intrat cu maşina într-o casă din Iaşi. Nu avea nici permis
Accident grav în Neamţ. Un tânăr a murit imediat după nuntă
VIDEO PROTVPLUS.RO