Accident grav in Cluj. Un motociclist a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a izbit violent de un stalp

Dată publicare: 12-04-2014 07:46
Dată actualizare: 15-04-2014 06:59


Un tanar de 23 de ani din Cluj, care a iesit vineri noapte la plimbare cu motocicleta, a ajuns in stare foarte grava la spital.

El s-a izbit puternic intr-un stalp de pe marginea drumului, apoi a fost pur si simplu aruncat de pe motor. Dupa ce isi ca reveni, victima va trebui sa dea socoteala in fata autoritatilor, pentru ca nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era inmatriculata.

"Iti dai seama ce forta de impact a avut daca e toata sparta? Iti dai seama?", au spus prietenii motociclistului.

Accidentul a avut loc putin dupa miezul noptii, pe o strada intens circulata din Cluj-Napoca. Prietenii tanarului spun ca, cel mai probabil, acesta a vrut sa-si testeze motocicleta pe care si-a luat-o in urma cu cateva zile. La un moment dat insa, a pierdut controlul si s-a izbit de un stalp.

"Uita-te aici, asta e bucata de ghidon…si cu roata o dat ma…" au comentat acestia.

Impactul a fost atat de violent, incat tanarul a fost pur si simplu aruncat la cativa metri de locul accidentului, iar bucati din motocicleta s-au imprastiat peste tot.

"M-au sunat niste prieteni si m-am ingrozit cand am vazut ce e aici. Nu cred ca rupi un stalp la 50 km la ora", a spus un prieten al victimei.

"Nu era un baiat rau, era linistit, doar ca avea boala vitezei: motoreta, masini", a mai spus barbatul.

Tanarul de 23 de ani a fost transportat in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente din Cluj.

Intre timp, politistii incearca sa afle cum s-a intamplat totul, iar in cazul in care tanarul isi va reveni, motociclistul va trebui sa stea de vorba cu oamenii legii.


VIDEO PROTVPLUS.RO