A provocat moartea a 2 persoane pe o sosea din Capitala, dar vrea sa fie cercetat in libertate

Ultima actualizare: 26-10-2012 02:16

La aproape o luna de cand a provocat un accident in care au murit doua persoane pe o sosea din Capitala, soferul arestat atunci le-a cerut judecatorilor sa fie cercetat in libertate.

A lovit un taxi si l-a ucis pe barbatul aflat la volan, dar si pe tanara care se pregatea sa urce in masina. Mama fetei a izbucnit luni in plans, cand a aflat ca soferul, fiul unui bancher, vrea sa fie liber.

Si-a jucat in zadar cartea milei, implorandu-i pe judecatori sa il elibereze. Traian Andrei Andronie nu a fost convingator in fata instantei. S-a plans ca are cosmaruri de cand doarme in celula de arest. Si ca nu se poate odihni.

Din aceste motive a solicitat sa fie eliberat sub control judiciar. De folos nu i-a fost nici avocatul care a sustinut ca au fost tragedii mult mai mari, iar cei responsabili sunt cercetati in stare de libertate.

Cum mandatul de arestare ramane in continuare valabil, soferul acuzat de uciderea din culpa a unui taximetrist si a unei cliente, dupa o goana nebuna pe strazile Capitalei, va incerca sa obtina eliberarea platind cautiune.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO