A intrat cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Judeţean Craiova. Explicația șoferului


Ultimul update: Duminica 20 Ianuarie 2019 02:05
Data publicarii: Duminica 20 Ianuarie 2019 01:58
Categorie: Stiri actuale
sofer craiova spital

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a intrat sâmbătă seară cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, el fiind singurul rănit în urma acestui incident.

Ulterior, poliţiştii au relatat că bărbatul consumase alcool şi susţine că a încurcat frâna cu acceleraţia, relatează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat sâmbătă seara cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Ulterior, poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a declarat oamenilor legii că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

În urma acestui eveniment, conducătorul auto a fost rănit, neexistând alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor. Șoferul se afla singur în autoturism.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO