Ar putea fi cel mai bun an pentru vânătoarea de la Balc. Anunțul lui Ion Țiriac


Ultimul update: Sambata 19 Ianuarie 2019 22:10
Data publicarii: Sambata 19 Ianuarie 2019 18:26
Categorie: Stiri actuale

Tradiţionala partidă de vânătoare de la Balc s-a încheiat, iar vânătorii - unii dintre ei foarte cunoscuţi - s-au îmbarcat pe Aeroportul din Oradea.

Au plecat la fel de încântaţi că în anii trecuţi şi spun că se vor întoarce. Gazda lor, omul de afaceri Ion Ţiriac, a declarat că ar putea fi cel mai bun an dintre toţi cei 25 de până acum.

Nelipsit de la vânătoare, creatorul de modă Stefano Ricci şi-a adus anul acesta şi cei doi băieţi. Musafirii se declară încântaţi de România.

Stefano Ricci, designer: "A fost o excursie minunată, azi a fost soare şi abia aştept să fiu din nou aici.
Reporter: Cum a fost petrecerea de aseară?
Stefano Ricci, designer: Foarte frumoasă, ca de obicei, muzica stilată, jazz, relaxant, mâncare foarte bună şi o mulţime de discuţii interesante.
Reporter: Şi vânătoarea cum a fost?
Stefano Ricci, designer: O, dar nu vânătoarea e importantă.”

Filippo Ricci, fiul designerului Stefano Ricci: "Iubesc oamenii de aici, sunt oameni grozavi în România. A fost frumos. Este un grup de prieteni extraordinar şi sunt mândru că fac parte din el"

Invitaţii de soi au participat ieri (n.r. vineri) la două goane şi astăzi (n.r. sâmbătă), înainte de plecare, la încă una.

În urma musafirilor, gazda Ion Tiriac s-a declarat mulţumit de partidă de vânătoare, chiar dacă pesta porcină l-a obligat să-şi întâmpine partenerii cu filtre dezinfectante. Maşinile care au intrat pe fondul de vânătoare şi inclusiv încălţările participanţilor au fost stropite cu dezinfectant. 

Ion Țiriac, organizatorul vânătorii: "A fost una dintre cele mai bune recolte, cel mai bun an. Să sperăm că şi anul viitor există. Depinde cu ciuma sau cum se numeşte."

Veterinarii analizează probe din carnea vânata şi abia după rezultat ea va fi împărţită azilelor de bătrâni, caselor de copii şi celor 80 de oameni care i-au ajutat pe vânători. Anul trecut au fost împuşcaţi 170 de mistreţi, dar în alţi ani bilanţul ajungea şi la 250.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO