A ieșit din izolare pentru a bea cu prietenii. Ce amendă a primit

Ultima actualizare: 30-03-2020 14:53
Alcool
Pro TV

Un bărbat din Botoşani a fost sancţionat de poliţişti după ce a părăsit locuinţa, în care se afla în izolare şi a mers să bea alcool alături de trei prieteni, se arată într-o informare de presă transmisă, luni, de Instituţia Prefectului.

Potrivit documentului, bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în cuantum de 5.000 de lei şi, ca măsură complementară, a fost plasat în carantină sub pază pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, acesta a fost sancţionat conform Legii 61/1991 pentru consum de băuturi alcoolice în spaţiul public.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că pe strada Adrian Adamiu se află un grup de persoane care consumă băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate au fost identificaţi patru bărbaţi cu vârstele cuprinse între 30 şi 53 de ani, din municipiul Botoşani. Unul dintre aceştia ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu", se precizează în informarea Instituţiei Prefectului.

Faţă de celelalte trei persoane s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, atât pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare, cât şi pentru nerespectarea Legii 61/1991 cu amendă în valoare totală de peste 30.000 de lei, transmite Agerpres.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO