A fugit de sub escorta prin Aeroportul Otopeni. Cum au reusit politistii sa piarda un hot

Ultima actualizare: 18-03-2012 11:24

Bratul lung al legii l-a gasit, dar l-a scapat foarte usor pe un barbat condamnat pentru furt. Hotul a revenit in tara crezand ca nimeni nu mai stie de pedeapsa lui.

Barbatul, in varsta de peste 50 de ani, s-a intors aseara in tara de la Viena. La controlul de rutina, a fost imediat dentificat si retinut de agentii de frontiera.

In timp ce era dus catre Biroul Politiei Transporturi pentru a fi predat, individul a profitat de neatentia agentei care il insotea si a luat-o la fuga prin aeroport. Nu a mai putut fi prins, disparand in multime si ulterior din aerogara.

In acest moment, individul este cautat de autoritati.

Jean Shuteu, in varsta de 60 de ani, a sosit in Romania la bordul unei curse aeriene de linie, care a aterizat aseara pe Aeroportul International Henry Coanda. Politistii de frontiera au descoperit ca barbatul este cautat pentru ca are de executat 3 ani de inchisoare pentru furt si nu i-au dat voie sa plece.

Poltiistii il cauta in toata tara pe Jean Shuteu. I-au anuntat disparitia si in satul Dacia, din judetul Brasov, unde locuieste o fosta iubita de-a lui.

Femeia spune ca s-a despartit de Jean pentru ca o batea. Ca sa scape de el, a plecat o vreme si din tara. Nici alti sateni din Dacia, care-l cunosc, n-au o parere prea buna despre el.

Politia locala este in alerta si incearca sa-l gaseasca pe Jean Shuteu. Daca stiti unde se ascunde sau l-ati zarit cumva, sunati la 112.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO