×

A fost prins bărbatul suspectat că şi-a ucis iubita, i-a învelit trupul în saci de gunoi şi l-a aruncat pe câmp

Bărbatul de 43 de ani, suspectat că şi-a ucis iubita, i-a învelit trupul în saci de gunoi şi l-a aruncat pe un câmp, a fost prins, joi seară, în judeţul Bihor, informează News.ro.  

”În urma activităţilor investigativ-operative, dar şi a mediatizării situaţiei în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, a transmis, joi seară, IPJ Cluj.

Bărbatul este suspectat că şi-a ucis iubita, o femeie de 30 de ani, i-a învelit trupul în saci de gunoi şi l-a aruncat pe un câmp.

Poliţiştii l-au dat în urmărire şi au transmis în întreaga ţară şi fotografia maşinii cu care victima şi presupusul agresor au circulat.

Cum ar fi acționat suspectul

Au apărut informații tulburătoare în cazul femeii de 30 de ani, cadru univeritar în Cluj-Napoca, găsită ucisă în zona unei stații de carburant abandonată din Bihor.

Victima ar fi fost omorâtă în bătaie și posibil sugrumată, iar iubitul ei, suspect în acest caz, ar fi umblat mai multe ore cu cadavrul în mașină până l-a abandonat, acoperit cu saci menajeri. Individul este de negăsit. Și-a dat jos numerele de înmatriculare de mașină și posibil chiar să fi părăsit țara.

Ultimele imagini cu mașinia lui Boné Ferenc - surprinsă în trafic, pe drumul european 60, între Cluj-Napoca și Oradea au fost făcute publice. Sunt filmate acum 4 zile, de o cameră de supraveghere a Primăriei din Borod - puțin după ora 10 și jumătate. În aceeași zi, cu aproape 3 ore înainte, mașina apare și în imaginile sistemului video al unui magazin, de pe aceeași sosea, la un kilometru distanța.

Timpul mare în care Ferenc a parcus distanța l-a dat de gol. Au fost orele în care bărbatul ar fi abandonat cadavrul iubitei lui, Beáta Molnár, în spatele unei stații de carburant părăsită.

Alt detaliu care atrage atenția în aceste imagini este faptul că mașina lui Boné Ferenc are numerele de înmatriculare demontate - cel puțin în partea din față.

Poliția făcuse publică o imagine cu autoturismul în care se vedea că acesta este înregistrat în Arad. Ferenc este la volan, iar în dreapta lui stă Beáta Molnár.

Cei doi, ea - cadru universitar asociat la o universitate maghiară privată din Cluj-Napoca și el - fost profesor acolo, aveau o relație apropiată de un an.

Ultimul loc în care Beáta Molnár a fost văzută în viață este cascada „Vălul Miresei” din Răchițele, Cluj - de unde cuplul a și trimis o fotografie unei prietene.

Între momentul fotografiei făcută la cascadă - ultimul în care Beáta Molnár ar fi comunicat cu cineva și până când trupul ei ar fi fost abandonat sunt peste 24 de ore. Posibil ca într-o mare parte din acest interval, Boné Ferenc să fi umblat cu cadavrul iubitei în portbagajul mașinii.

Parchetul a transmis că femeia a avut o moarte violentă. Ar fi fost bătută și și sunt semne că s-ar fi luptat ca să scape. Rudele ei au fost chemate la serviciul de medicină legală din Cluj-Napoca să o identifice.

La Institutul de Medicină Legală a venit și mama fetei, însoțită de alte două persoane. Familia tinerei găsite fără viață este încă în stare de șoc.

Boné Ferenc a fost căutat de poliție în toată țara

Bărbatul are, în prima instanță, și o condamnare de un an și luni de închisoare pentru că și-a bătut fosta iubită.

Cunoscuții spun că era foarte atent cu femeile până le cucerea. Apoi, devenea extrem de gelos si posesiv. Își obliga iubitele să îl sune doar la anumite ore și daca ele nu se supuneau, începea violențele.

Anul trecut bărbatul a fost obligat în instanță să urmeze un program de reintegrare socială şi să facă terapie psihologică. Totul pentru a identifica şi elimina cauzele care îl fac pe bărbat să devină violent.

Ferenc lucra în ultima perioadă o firmă care livrează mâncare în Cluj-Napoca. Înainte a fost actor în mai multe scurt metraje și a lucrat ca regizor și director de producție.

Beáta Molnár era absolventă de muzică clasică și de litere și avea un doctorat în studii de hungarologie. O vreme a lucrat și pentru UDMR și în ultima perioadă facea partea dintr-o fundație care sprijinea dezvoltarea comunității maghiare în România.

 

Citeste și...
S-au dat primele amenzi pentru neparticiparea la recensământ. Sancțiunile ajung și la 3.000 de lei
S-au dat primele amenzi pentru neparticiparea la recensământ. Sancțiunile ajung și la 3.000 de lei

S-au dat primele amenzi celor care nu vor să participe la recensământ. Potrivit legii sancțiunile ajung și la 3.000 de lei.

Cum vrea CFR Călători să cumpere aparate de aer condiționat, adecvate temperaturilor tot mai mari
Cum vrea CFR Călători să cumpere aparate de aer condiționat, adecvate temperaturilor tot mai mari

Căile Ferate Române cer Uniunii Internaționale a Căilor Ferate de la Paris să mute România din categoria „țară cu climă moderată” la cea cu „vreme extremă”.

Cod roșu de furtună pentru două județe. Se anunță ploi torențiale și vijelii
Cod roșu de furtună pentru două județe. Se anunță ploi torențiale și vijelii

Meteorologii au emis, marţi după- amiază, din nou avertizare Cod roşu pentru unele zone din judeţele Olt şi Vâlcea, anunţând ploi torenţiale, vijelie, grindină şi descărcări electrice.

Ultimele Știri
LIVE ACUM. Klaus Iohannis: ”Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate”
LIVE ACUM. Klaus Iohannis: ”Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate”

Preşedintele Klaus Iohannis susţine la această oră o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.  

Suedia și Finlanda au semnat protocoalele de aderare la NATO. Stoltenberg: Cu 32 de state la masă, vom fi şi mai puternici
Suedia și Finlanda au semnat protocoalele de aderare la NATO. Stoltenberg: Cu 32 de state la masă, vom fi şi mai puternici

Cele treizeci de state membre ale NATO au lansat, marţi, procesul de ratificare pentru aderările Suediei şi Finlandei, a anunţat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice Jens Stoltenberg, relatează AFP.

Apele Române face apel la folosirea ”rațională” a apei: ”Este extrem de important”
Apele Române face apel la folosirea ”rațională” a apei: ”Este extrem de important”

Administrația Națională Apele Române a transmis, marți, un comunicat în care avertizează că, în această perioadă în care seceta provoacă probleme în unele județe, ”este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate tipurile de folosințe”.