A comandat online un televizor si a avut o surpriza de proportii cand a primit coletul. Ce a gasit in cutie un sucevean


Ultimul update: Joi 06 Iulie 2017 07:10
Data publicarii: Luni 03 Iulie 2017 16:09
Categorie: Stiri actuale
televizor comanda

Un barbat din Suceava a comandat pe un site de comert online un televizor de 27 de milioane, dar a crezut ca face infarct cand a deschis cutia livrata la domiciliu de un curier.

Dupa ce i-a dat banii curierului si a semnat confirmarea de primire, barbatul de 29 de ani a descoperit ca in interiorul acesteia erau niste crengi de brad, doua pietre si... un suport pentru televizor, relateaza obiectivdesuceava.ro.

Barbatul -  Sergiu C. - a depus o reclamatie la Politia Municipiului Suceava in care precizeaza ca a comandat un televizor Samsung de pe siteul edigital.ro, in valoare de 2.695,56 lei, urmand sa faca plata la primirea coletului.

Dupa doua zile, un angajat al unei firme de curierat i-a livrat coletul si a incasat banii, pentru care a primit chitanta. A observat ca acea cutie in care era ambalat televizorul nu corespundea cu produsul pe care l-a comandat pe internet. Acesta a desfacut cutia si a constatat ca in interior se aflau doua pietre si doua crengi de brad, precum si un suport tv.

In acest caz, Politia Suceava a intocmit un dosar penal pentru inselaciune. 

Sursa: adevarul.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO