A atins din greseala firele legate la 220 de volti. Un barbat din Sinaia a murit incercand sa repare un aspirator

20-05-2014 07:53

O secunda de neatentie i-a adus moartea unui barbat de 56 de ani din Sinaia.

Omul s-a electrocutat in timp ce voia sa repare singur un aspirator. Barbatul a fost gasit de sotia lui inconstient cu firele de alimentare in mana.

Speriata femeia si-a chemat un vecin in ajutor, insa omul nu a avut ce face decat sa sune la ambulanta.

Omul era cunoscut ca un bun meserias si repara de peste 30 de ani electrocasnice. Intors de la serviciu, barbatul de 56 de ani a incercat sa repare un aspirator, insa la un moment dat a atins din greseala cu mana firele legate la 220 de volti. Din cauza socului, a cazut secerat.

Chemati de un vecin, medicii de la ambulanta l-au resuscitat timp de 45 de minute, insa a fost in zadar. Din cauza socului sotia barbatului a avut si ea nevoie de ingrijiri medicale

"Nu se stie de cat timp s-a intamplat accidentul. Sotia lui l-a gasit cu mainile inclestate pe aparatul pe care il repara. Pacientul, la momentul la care am ajuns noi era in stop cardio respirator, s-au incercat toate manevrele de resuscitare timp de 40 de minute, cand s-a declarat decesul", a declarat Anisoara Voicu, medic ambulanta Sinaia.

Politia din Sinaia a deschis o ancheta in acest caz iar trupul neinsufletit a fost transportat la serviciul de medicina legala pentru efectuarea necropsiei.


VIDEO PROTVPLUS.RO