70 de copii plecati in excursie, cu autocarul, au trait clipe de groaza. Incidentul grav provocat de o alunecare de teren

Ultima actualizare: 21-06-2014 06:55

Prin clipe de groaza au trecut 70 de copii, din Braila, pasageri intr-un autocar, dupa ce masina a fost cat pe ce sa se rastoarne intr-o rapa.

Incidentul a avut loc in judetul Buzau, in apropiere de Vulcanii Noroiosi, iar de vina, spun autoritatile, au fost alunecarile de teren. Sub greutatea autocarului, o portiune de drum s-a surpat si doar reactia rapida a soferului a facut sa nu se intample o nenorocire.

Copiii se aflau in excursie si se indreptau spre Vulcanii Noroiosi. In apropiere de localitatea Berca, din Buzau, pe un drum judetean, soferul, care a apelat la GPS, a ajuns intr-o zona in care soseaua era aproape distrusa de ploile din ultima vreme.

La un moment dat, a simtit cum ii fuge pamantul de sub roti si a
franat brusc. Daca nu ar fi facut-o, risca sa se rastoarne intr-o rapa, spun martorii.

Incindentul s-a produs din cauza alunecarilor de teren, care au facut ca soseaua sa se surpe sub greutatea vehiculului. Din fericire, nicio persoana dintre cele aflate in autocar nu a avut de suferit, iar masina a fost trasa din groapa cu ajutorul unui utilaj al primariei din localitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO