Sefului Penitenciarului de Femei Targsor nu mai stie cati bani i s-au furat. Initial erau 7.000 euro


Ultimul update: Luni 01 Iulie 2013 06:57
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2013 07:23
Categorie: Stiri actuale

Hotii au doborat astazi, orice record in materie de jafuri. Indivizi, ramasi necunoscuti, l-au pradat chiar pe seful penitenciarului Targsor.

Mai grav este ca i-au furat acestuia pistolul de calibrul 9 milimetri, doua incarcatoare si 7000 euro. Ofiterul povesteste ca a lipsit doar cateva minute, si cand s-a intors la masina si-a gasit luneta sparta.

Pistolul, banii si 7000 de euro. Nu este titlul unui film, ci patania sefului penitenciarului Targsor pe care hotii l-au lasat ca la vorbitor. Comisarul spune ca a lipsit doar cateva minute, cat i-a facut o vizita scurta unui prieten. Si chiar daca si-a incuiat masina, hotii nu l-au iertat.

- Mi s-a spart geamul la masina, mi s-au furat bunuri proprietate persoanala.
- Arma unde o aveati ?
- Arma e detinuta legal. O arma de foc.
- Cu doua incarcatoare ?
- Cu incarcatoarele care erau acolo, din punct de vedere legal nu sunt probleme de detinere a armei. Era in borseta mea.
- Ati lasat-o la vedere ?
- Nu.

Comisarul a reclamat imediat furtul, iar politistii au anuntat initial ca in borseta se aflau circa 7000 de euro. Insa, dupa ce a depus plangerea, seful penitenciarului a uitat cati bani avea la el.

"Acesta a reclamat faptul ca in borseta ar fi avut documente personale, o suma de bani si o arma cu munitie aferenta.", a declarat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtarorul de cuvant IPJ Dambovita.

Politistii au primit informatii ca arma furata ar putea fi chiar in acest loc, asa ca verifica atent fiecare perimetru.

Pistolul nu a fost gasit deocamdata. Cel mai grav este ca hotii au luat odata cu borseta si doua incarcatoare fiecare cu cate 17 gloante.

Politistii au organizat filtre in tot orasul si au verificat cu atentie fiecare masina. Cei care l-au lasat pe comisarul sef fara arma si bani risca de la 3 la 15 ani de inchisoare. Si comisarul este cercetat pentru a se stabili daca a respectat sau nu regimul armelor si munitiilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO