Accident tragic in Bucuresti. Un copil de 14 ani a murit, dupa ce ghidonul bicicletei s-a rupt

28-06-2013 07:16


Tragedie, joi seara, in cartierul Militari din Capitala. Un copil de 14 ani a murit dupa ce ghidonul bicicletei i s-a rupt in timp ce sarea peste rampa amplasata la intrarea unei banci.

Bucata de fier l-a ranit grav la gat si i-a provocat o hemoragie pe care medicii de la SMURD au incercat zadarnic sa o opreasca.

Baiatul a fost transportat de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, unde, din nefericire, si-a dat ultima suflare.

Copilul iesise la o plimbare cu bicicleta impreuna cu un amic, pe bulevardul Uverturii din Capitala. La un moment dat, au trecut prin fata unei banci, care avea o rampa, iar baiatul in varsta de 14 ani a vrut sa isi demonstreze talentul.

"A sarit peste rampa de la banca de aici si s-a rupt furca la bicicleta si i-a intrat. Se vedea ca era sectionat la gat si se zbatea asa, intre viata si moarte...adica se vedea ca nu mai...", a declarat, ingrozit, un martor.

Socati, oamenii au sunat imediat la 112 si mai multe echipaje SMURD au venit in graba la fata locului. Medicii au incercat sa il resusciteze tot drumul pana la spitalul de copii Grigore Alexandrescu, dar in zadar.

"Examenul rapid care a fost efectuat a constatat ca este vorba despre un traumatism grav la baza gatului cu intersectare de vase mari si penetrare in torace. Stopul cardio-respirator a fost iresuscitabil, in asa fel incat la 20:14 a fost declarat decesul pacientului", a declarat medic primar pediatru Viorela Nitescu.

Cazul a ajuns si in atentia politistilor de la Brigada Rutiera, care au inceput o ancheta.

Cadavrul copilului a fost transportat la IML pentru necropsie.

VIDEO PROTVPLUS.RO