Bucurestenii sunt asteptati sa treaca in 2015, in Piata Constitutiei, cu Smiley si Loredana. PROGRAMUL Metrorex si RATB

Ultima actualizare: 03-01-2015 07:04

Bucurestenii sunt asteptati, miercuri seara, la un spectacol de Revelion cum n-au mai vazut, in Piata Constitutiei. Pe una dintre cele mai mare scene montate vreodata in aer liber vor canta, de la ora 21, 80 de artisti.

Show-ul va fi completat de impresionante focuri de artificii, ecrane uriase, jocuri de lumini si un laser fara pereche.

Trecerea dintre ani nu a fost nicicand mai spectaculoasa, promite Primaria Bucuresti, care organizeaza spectacolul. Toti bucurestenii sunt asteptati la Hahahappy New Year de cei mai tari artisti pe care ii are Romania: Andra, Vama, Smiley, Loredana, Sore.

Scena pe care vor canta este impresionanta. Are 260 de metri patrati si o deschidere de 60 m si e completata de alte doua scene laterale. Muzica se va revarsa in piata cu ajutorul impresionantelor instalatii de sunet ce au o putere de 250.000 de watti. Si totul va fi invaluit in lumini naucitoare de 600.000 de watti. Nu mai putin de 200 de instalatii de lumini asa numite inteligente vor desavarsi spectacolul.

Cei care vor sa-si lase masinile acasa trebuie sa stie ca metroul va circula toata noaptea. Intre 24:00 si 1:00 trenurile vor opri in statie din zece minute in zece minute, iar intre 1:00 si 5:00 la un interval de 20 de minute. De asemenea, vor circula toate autobuzele care merg spre centru.

Accesul spre scena se va face din Bulevardul Unirii. Primele 15 minute ale noului an vor fi marcate de un laser orientat catre cer, care se va vedea din spatiu, promit organizatorii, dar si de mult asteptatul foc de artificii, la care se vor folosi 15 tone de materiale pirotehnice.

Hahahappy New Year va putea fi vazut pe AcasaTV si ProTV International, iar de la 12 fara un sfert va fi in direct la ProTV.

Nici celelalte orase mari din Romania nu au vrut sa se lase mai prejos si promit o noapte fierbinte. In ciuda gerului de afara, timisorenii sunt hotarati sa vada artificiile.

In Cluj Napoca va fi dubla sarbatoare in aceasta seara, fiindca orasul devene in 2015 Capitala Europeana a Tineretului. S-au pregatit 700 de sampanii pentru cei care vor merge in Piata Unirii la miezul noptii.

Seara din Bucuresti va fi animata de Smiley si Pavel Bartos. Concertul va fi deschis de Fely si Silviu Pasca, apoi va urca pe scena Trupa Vama. Andra va canta la ora 22, urmata de Alex Velea si Don Baxter, iar pe melodiile Loredanei vom trece in noul an. Dupa artificii si dansatori, Smiley va incheia Revelionul HahaHappy New Year cu un moment special.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO