Regele Cioaba i-a rugat sa nu-si etaleze averea la Costesti. Sute de tigani nu s-au putut abtine

Ultima actualizare: 31-10-2012 12:59

Sute de tigani din toata tara si-au pus pirandele sa se gateasca, dar mai ales sa le gateasca, doar este Sfanta Marie Mica, protectoarea lor. Fiecare a venit la chef cu ce a avut mai bun. Unii cu Mercedesurile sau cu Ferrari, altii cu purceii de lapte.

Pe mese a fost belsug. Purceilor de lapte le-au facut concurenta niste curcani. Dar ca sa nu se supere bucataresele, crestinii au gustat din toate cate putin.

Adunate, limuzinele de zeci de mii de euro asteptau ca niste soldati obositi in fata corturilor fumengande. Desi Regele Cioaba le-a cerut supusilor sa nu-si mai etaleze cu atata ostentatie podoabele, unii n-au rezistat tentatiei sa le arate dusmanilor puterea.

Pirandele nu au parut deloc incomodate de greutatea bijuteriilor. Cu cat au avut mai multe, cu atat au fost mai fericite.

Toata sarbatoarea a fost supravegheata din varful dealului Costesti de regele Cioaba, care avea cu totul alte planuri pentru aceasta zi.

"Nu vrem sa aratam numai mancare, bautura si aur. Vrem sa aratam si cultura noastra, asta vreau sa fac in acest an", a declarat Florin Cioaba, autoproclamatul rege al romilor.

Petrecerea de la Costesti se va incheia in aceasta seara.

Citeste si:

O calatorie buna incepe la aeroport. Cele mai frumoase terminale din aerogarile lumii FOTO+VIDEO

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO