Noile Huawei P40 revoluționează fotografierea. Sistem performant de camere Leica Ultra

fotografie facuta cu Huawei P40
Huawei

Trei dintre cele mai performante smartphone-uri la ora actuală, lansate recent de HUAWEI - P40, P40 PRO și P 40 PRO+ - ar putea înlocui, în anumite situații, aparatele foto profesionale în cazul utilizatorilor pasionați de gadgeturi și fotografie.

Explicația? Noile device-uri sunt dotate cu cel mai mare senzor HUAWEI CMOS de care a beneficiat un smartphone până acum.

Huawei P40 Series oferă o experiență de fotografiere în format ”Super Definition”, prin sistemul de camere foto care funcționează impecabil în orice moment al zilei, împreună cu cea mai performantă tehnologie 5G.

Care sunt cele mai noi detalii tehnice în materie de fotografie și performanță pe care Huawei P40 Series le oferă utilizatorilor?

Senzorul mare cu care este echipat Huawei P40, de 1/1.28 inci, are un pixel combinat de 2.44 μm - pentru a crește masiv capacitatea de a capta lumina. În acest fel, se obțin performanțe îmbunătățite în condiții de luminozitate scăzută.

Citește și
Ilikeit
iLikeIT. Smartphoneul cu cea mai bună cameră pentru fotografii amatori
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Mai mult, design-ul îmbunătățit al periscopului permite realizarea unui zoom optic de până la 10x.

Fotografiere Super Definition în orice moment al zilei

Încorporat în vârfurile de gamă Huawei P40 Series, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurații cu cameră triplă, cameră cvadruplă și penta-cameră.

Huawei P40 realizează fotografii excelente cu obiective cu unghi ultra-larg, unghi larg și teleobiective.

Huawei P40 Pro aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x. Cu SuperZoom Array, care suportă zoom optic de până la 10x și zoom digital 100x, HUAWEI P40 Pro+ le oferă utilizatorilor imagini fără precedent.

Senzorul HUAWEI Ultra Vision inclus în Huawei P40 Series este un real progres ingineresc, revoluționând tehnologia senzorilor la nivel de pixeli. Cu o dimensiune de 1/1.28 inci, acesta suportă combinarea pixelilor pentru a atinge pixeli de 2.44 μm și Octa PD AutoFocus pentru focalizare de mare viteză în orice moment al zilei indiferent de rapiditatea cu care obiectele apar în obiectiv, în timp ce HUAWEI XD Fusion Engine folosește AI pentru detalii mai clare în toate condițiile de luminozitate.

SuperZoom de până la 100x

HUAWEI P40 Pro apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x și zoom-ul digital de până la 50x.

Pentru prima dată, HUAWEI P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină, pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom.

HUAWEI P40 Pro+ are SuperZoom Array de până la 100x, prevăzut cu un nou design periscopic, care captează lumina de cinci ori mai bine, extinzând capacitatea de marire cu 178% pentru a suporta zoom-ul optic de până la 10x.

Camera principală Ultra Vision stabilizată optic și SuperZoom Array funcționează în tandem cu AI pentru a realiza Triple OIS+AIS pentru stabilizare foto și video mult îmbunătățite.

Tonul și textura pielii sunt reproduse cu fidelitate de noul senzor multispectru pentru temperatura culorii și de algoritmul AI AWB, care sporesc acuratețea culorilor cu 45%. Algoritmii de învățare profundă oferă optimizări de portret în timp real, îmbunătățind astfel luminozitatea și detaliile.

Selfie-uri de 32 MP

Huawei P40 Pro și Huawei P40 Pro+ dispun de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP, precum și de o cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh, pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale.

Nu în ultimul rând, funcția de deblocare facială IR asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală.

Inteligența artificială alege cele mai bune cadre, pentru un rezultat uimitor

Huawei P40 Series introduce și HUAWEI Golden Snap, o nouă funcție Gallery care folosește AI pentru a alege cele mai bune cadre dintr-o imagine în mișcare.

AI Remove Passerby și AI Remove Reflection pot elimina subiectele nedorite și luminile supărătoare din cadru, permițând utilizatorilor să își îmbunătățească imaginile cu ușurință.

Cea mai puternică cameră video „de buzunar”

Camera cinematografică supersensibilă de 40 MP de la Huawei P40 Pro și Huawei P40 Pro+ are un obiectiv cu unghi ultra larg, cu o distanță focală echivalentă cu 18 mm, și un senzor de 1/1.54 inci care suportă același raport de aspect 3:2 popular la aparatele foto DSLR full-frame.

Pixelii acestui senzor pot fi ajustați individual pentru expunere lungă, scurtă sau normală, pentru realizarea de videoclipuri HDR bazate pe hardware. Tehnologia ”Sedecimpixel Fusion” integrată în această cameră suportă combinarea de pixeli 16-în-1 pentru a produce super pixeli de 4.48 μm ce cresc sensibilitatea la lumină până la ISO51200 și permit înregistrare video Ultra Slow-Motion de 7680fps.

Simulare bokeh în timp real pentru videoclipuri și time-lapse 4K

Smartphone-urile Huawei P40 Series suportă simulare bokeh în timp real pentru videoclipuri. Imitând efectele unui obiectiv cu diafragmă largă, această funcție adaugă bokeh progresiv pentru a evidenția subiectul principal al înregistrării.

Camera cu teleobiectiv poate surprinde imagini cu zoom de înaltă rezoluție, precum și videoclipuri time-lapse 4K. Audio Zoom, disponibil pe flagship-urile HUAWEI P40 Series, permite utilizatorilor să facă zoom pe o sursă audio și să-i amplifice sunetul.

Prețurile telefoanelor Huawei P40 Series

Huawei P40 Pro a fost lansat în România cu un preț recomandat de 4599 lei, în timp ce modelul Huawei P40 are un preț recomandat de 3799 lei, ambele beneficiind de o serie de oferte atractive la partenerii de distribuție.

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul oficial www.consumer.huawei.com/ro.

AppGallery, magazinul de aplicații HUAWEI, care te ajută să îți personalizezi noul telefon cu aplicațiile preferate

Huawei AppGallery, cel de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI, vine preinstalat pe Huawei P40 Series, pentru ca tu să îți poți descărca rapid toate aplicațiile de care ai nevoie.

În total, AppGallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Huawei App Gallery cuprinde în portofoliu aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicația Here WeGo, dedicată navigației, poate fi și ea descărcată din AppGallery.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, puteți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI.

Articol susținut de Huawei. 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Cele mai utile aplicații românești și internaționale sunt disponibile în Huawei AppGallery
Cele mai utile aplicații românești și internaționale sunt disponibile în Huawei AppGallery

Lucrând în strânsă colaborare cu dezvoltatorii globali și locali, HUAWEI oferă o gamă largă de aplicații pe AppGallery, cel de-al treilea magazin de aplicații internaționale HUAWEI. 

iLikeIT. Smartphoneul cu cea mai bună cameră pentru fotografii amatori
iLikeIT. Smartphoneul cu cea mai bună cameră pentru fotografii amatori

Samsung S20+ vs Huawei Mate30 PRO vs iPhone 11 PRO. Adrian Dan, instagrammer și specialist în fotografia cu telefonul mobil, explică la iLikeIT care dintre cele trei dispozitive are cea mai bună cameră foto pentru fotografii amatori.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.