Tinerii romani pot castiga peste 1.000 de euro, lucrand de sarbatori in Anglia sau Franta


Ultimul update: Luni 20 August 2012 11:27
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2011 16:53
Categorie: Stiri Sociale

In timp ce unii tineri viseaza la vacanta, munte si petreceri pana dimineata, altii isi fac bagajele si pleaca la munca. In aceasta perioada site-urile de recrutare sunt pline de anunturi pentru joburi de sezon in strainatate.

Englezii, francezii sau grecii ii invita la ei de sarbatori pe cei care vor sa lucreze. Se cauta animatori, decoratori, bone, ospatari sau vanzatori in pietele de Craciun.

Irina este este studenta la Politehnica in anul 4 si viseaza de mult sa-si petreaca sarbatorile in Franta. Isi va indeplini dorinta in acest an. Va demonta decoratiunile din mall-urile pariziene dupa sarbatori.

Irina va lucra in fiecare noapte intre 23.00 si 7.00 dimineata si va primi 1.200 de euro.

O tanara de 24 de ani e deja cu bagajele la usa. Maine pleaca in Marea Britanie, pe post de baby sitter. Jobul este pe perioada limitata, insa i-ar placea ca familia de englezi s-o "adopte" si sa ii prelungeasca angajamentul.

Tanara va primi aproape 1.000 de euro pe luna, cu masa si cazarea asigurate.

Iar lista locurile de munca sezoniere continua. Site-urile de recrutare se bat in astfel de anunturi. Principalele tari care angajeaza de sarbatori sunt Franta, Cipru, Grecia, Austria, Germania, Norvegia , Olanda si Marea Britanie.

Se cauta sute de vanzatori in mall-uri, hypermarketuri si piete de Craciun, chelneri, ospatari, receptioneri, lucratori la posta si animatori. In functie de slujba, salariile sunt intre 350 de euro si peste 1.500. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati o firma de recrutare si sa va depuneti cat mai repede CV-ul.

VIDEO PROTVPLUS.RO