"Calaii" din clanul Sadoveanu: rapeau fete de pe strada, le drogau si le fortau sa se prostitueze

20-12-2011 17:42

Nu exista cuvinte care sa descrie cosmarul prin care au trecut mai multe tinere, rapite de pe strada, drogate, electrocutate si fortate sa se prostitueze pe centura Capitalei.

Politistii de la Crima Organizata au descins in zori in casele calailor - cunoscuti sub numele de clanul Sadoveanu - de unde au mai salvat o adolescenta de 15 ani, care era sechestrata.

Intr-o locuinta, ofiterii de la Trafic de Persoane au gasit o copila de numai 15 ani. In loc sa fie la scoala, fata era obligata sa se prostitueze pe centura Capitalei, unde avea zeci de clienti pe zi. La fel ca ea, alte cateva tinere erau tratate de membrii clanului Sadoveanu ca niste sclave.

Cartierul general al gruparii era in comuna Tunari, din Ilfov. Acolo erau tinute fetele si, ca sa se asigure ca nu vor fugi, indivizii le luau actele si telefoanele mobile, apoi le ducea pe soseaua de centura.

Cele care ramaneau lucide, in ciuda dozelor de droguri ce le erau administrate, ii rugau pe clienti sa le salveze. Insa multi s-au facut ca nu le aud rugamintile.

Prostituatele din zona se tem sa vorbeasca despre aceste afaceri.

Membrii clanului sunt cunoscuti de ani buni in lumea interlopa. Unii sunt deja dupa gratii pentru trafic de droguri sau infractiuni cu violenta. Insa, de fiecare data insa cand un membru era arestat, alti doi se ridicau in spatele lui si ii preluau afacerile. Chiar astazi, printre cei retinuti, este si un membru al clanului Duduianu.


VIDEO PROTVPLUS.RO