A furat un tren si a intrat cu el intr-un bloc de apartamente de lux din Suedia. VIDEO

Ultima actualizare: 18-01-2013 02:25
Tren Suedia

O femeie de serviciu de 20 de ani, din Suedia, a reusit, in timpul noptii, sa fure un tren, dupa care a trecut de barierele si parapetul de la capatul liniei, izbindu-se violent de o casa.

Accidentul a avut loc la ora 3.00, in apropierea podului Dalarö si nu s-a soldat cu victime, datorita faptului ca trenul era gol.

O femeie a fost prinsa insa intre daramaturi timp de doua ore, inainte ca echipele de descarcerare sa o salveze. Ea a fost transportata de urgenta la Spitalul Universitar Karolinska, cu un elicopter, medicii constatand ca prezinta rani grave.

Potrivit publicatiei Expressen, in cladirea in care a intrat trenul locuiau cinci persoane. Trenul a intrat in bucataria unuia dintre cele trei apartamente ale imobilului, provocand pagube considerabile. 

Ulf Lindgren, purtatorul de cuvant al politiei, a declarat pentru agentia de presa TT News ca: "Este un noroc incredibil ca nimeni nu a fost ranit".

Potrivit DailyMail.co.uk, apartamentele din respectivul bloc erau unele de lux.

Oficialii companiei SL din Stockholm nu au reusit sa identifice motivele pentru care trenul era in functiune si felul in care acesta a reusit sa sparga barierele de la capatul liniei si sa mai mearga 25 de metri inainte sa se se izbeasca violent de prima casa care i-a stat in cale.

Politicienii au cerut SL imbunatatirea conditiilor de securitate.

"Nu ar trebui sa fie posibil ca persoane neautorizate sa conduca trenurile", a declarat Christer G Wennerholm, consilier local din comitetul pentru transport al primariei Stockholm.

Calatorii care vor sa tranziteze ruta afectata (statiile Neglinge si Saltsjöbaden) sunt transportati in prezent de autobuze, in timp ce restul retelei de trenuri functioneaza normal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO