Schimbari in "Beciul Domnesc". Cine a intrat si cine a mai ramas in randul "greilor" aflati dupa gratii in arestul Capitalei

Ultima actualizare: 07-05-2015 06:57
Mazare, Beci

"Beciul domnesc", asa a descris in stilul sau caracteristic Radu Mazare arestul Capitalei. Realitatea ultimelor luni ne arata ca in spatele gratiilor au ajuns cateva dintre cele mai cunoscute personaje ale politicii romanesti.

UPDATE: In "Beciul Domnesc" au avut loc tot mai multe permutari in ultima vreme. Cristian David si Alin Cocos au iesit in arest la domiciliu, Radu Mazare si Darius Valcov s-au alaturat elitei de dupa gratii, la fel ca si parlamentarul Thedor Nicolescu. Gasiti infograficul actualizat, mai jos in articol.

Elena Udrea si Marian Vanghelie sunt fara indoiala cele mai mari nume care au ajuns in arestul politiei Capitalei in ultimul an si sunt inca acolo. Si nu pot spune ca n-au cu cine vorbi. Alaturi de ei se mai afla Rudel Obreja, Cristian David, Gheorghe Stefan, Dorin si Alin Cocos, iar lista poate continua.

Cei mai multi dintre ei au invatat deja ca sintagma "arestat pentru 30 de zile" se dovedeste a fi un miraj. Gheorghe Stefan si Dorin Cocos se afla in spatele gratiilor inca din luna octombrie a anului trecut. Sederea lor in arest a fost mereu prelungita, iar cu arest la domiciliu a reusit sa scape momentan doar Gabriel Sandu. Alina Bica a primit si ea acceptul de a fi inchisa in propria casa, dar in doar unul din cele doua dosare pentru care a primit mandat de arestare.

Puteti vedea mai jos un infografic cu lista celor mai cunoscute personaje aflate in arestul Politiei Capitalei si timpul trecut de cand au ajuns acolo. Mentionam ca nu i-am trecut in lista pe Viorel Hrebenciuc si pe fiul sau, al caror dosar se judeca la Brasov si nici pe Nicusor Constantinescu, aflat in arest la domiciliu, dar judecat la Constanta.

INFOGRAFIC: Vlad Moldoveanu

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO