Imagini inspaimantatoare, publicate de ISIS. Cum a fost executat un "tradator" care atarna cu capul in jos de un copac. VIDEO

isis

Teroristii din Statul Islamic au publicat un nou video inspaimantator, in care un jihadist nemascat impusca un barbat atarnat cu capul in jos de un copac.

Inregistrarea, care ar fi fost realizata in nord-estul Siriei, incepe cu o amenintare impotriva Tunisiei, iar teroristii sustin ca barbatul executat era un "tradator", scrie Daily Mail.

Acesta este imbracat in traditionala salopeta portocalie, folosita de ISIS la executii, si este impuscat in cap in timp ce atarna de un copac, cu capul in jos.


 

Citește și
avioane de vanatoare F-16 - Twitter
Seful Pentagonului: "Suntem in razboi cu Statul Islamic". Planul prin care SUA vrea sa nimiceasca gruparea terorista
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat
Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Un adolescent australian,
Un adolescent australian, "imaginea" Statului Islamic pentru recrutarea de tineri jihadisti, a fost ucis in Siria

Un adolescent australian in varsta de 18 ani, devenit unul dintre recrutorii principali pentru Statul Islamic in postari de propaganda ale gruparii jihadiste, a fost ucis in Siria, a relatat joi cotidianul The Australian.

Seful Pentagonului:
Seful Pentagonului: "Suntem in razboi cu Statul Islamic". Planul prin care SUA vrea sa nimiceasca gruparea terorista

Secretarul american al apararii, Ashton Carter, a declarat miercuri ca SUA sunt "in razboi" cu gruparea jihadista Statul Islamic (SI) si ca noi trupe pentru operatiuni speciale vor fi pregatite pentru Siria.

Statul Islamic ocupa pentru prima data teritorii in sudul Somaliei.
Statul Islamic ocupa pentru prima data teritorii in sudul Somaliei. "Strigau Allahu Akbar, suntem baietii Statului Islamic"

Luptatori ai gruparii jihadiste Statul Islamic au ocupat teritorii in sudul Somaliei pentru prima data, in contextul tensiunilor tot mai mari intre gruparea militanta al-Shabaab si sustinatorii SI din aceasta tara.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.