Preselectiile "Romanii au talent", pentru prima data la Chisinau. Show cu 500 de participanti

Ultima actualizare: 21-09-2013 07:13

Caravana "Romanii au talent" a trecut granita si s-a oprit pentru prima data in istoria emisiunii la Chisinau.

Moldoveni, dar si ucrainieni de toate varstele au raspuns in numar mare "convocarii" si au facut tot posibilul sa demonstreze ca merita sa intre in lupta, pentru marele premiu de 120 de mii de euro.

Peste 500 de participanti din Republica Moldova si Ucraina s-au strans dimineata la preselectiile de la Hotel Codru. Costumati traditional sau cat mai colorat, ca sa fie siguri ca atrag atentia, concurentii s-au prezentat cu numere de acrobatie, echilibristica, balet, teatru de papusi, dar si cu reprezentatii cu specific local sau exotic, cum ar fi dansurile populare, tiganesti, sud americane si orientale.

Simpaticii prezentatori ai emisiunii "Romanii au talent" au fost alaturi de ei si i-au incurajat sa-si invinga emotiile si sa arate de ce sunt in stare.

"De-a lungul editiilor noastre, au venit foarte multi din aceasta zona si am zis sa venim in intampinarea lor, sa venim aici, sa-i luam pe toti, sa ne bucuram cu ei", a spus Pavel Bartos.

"Oamenii sunt foarte primitori si foarte frumosi, sunt foarte deschisi", crede si Smiley.

Concurentii alesi in urma preselectiilor vor intra in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar si pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro.

"Va asteptam la Teatrul de Opera si Balet, sambata si duminica, 21 si 22 septembrie, de la 12.00 si 19.00. Important: intrarea este libera!" au spus Smiley si Bartos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO