"Romanii au talent" la Iasi. Show cu gaini dresate, dar si topoare indreptate spre capul lui Bartos


Ultimul update: Joi 12 Septembrie 2013 07:05
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2013 19:52
Categorie: Romanii au talent

Moldovenii au facut spectacol in acest weekend pe scena de la "Romanii au talent". Au dresat gaini, au pictat cu faina, mustar si crema de ghete si au facut demonstratii de contorsionism.

Atmosfera a fost incendiara, iar cei veniti sa-i incurajeze pe viitorii "eroi" au umplut Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.

Concurenti cu talente iesite din comun, hazlii, seriosi sau plini de verva, au dat tot ce au avut mai bun pe scena "Romanii au talent", cu gandul la marele premiu de 120.000 de euro, dar si la cel de originalitate, in valoare de 10.000 de euro. Dansuri de strada, dar si rusesti, dresura de gaini, numere de contorsionism si aruncarea la tinta a cutitului sunt doar cateva dintre numerele prezentate la Iasi.

Cei trei jurati ai emisiunii au fost incantati peste masura de prestatiile moldovenilor.

"La Iasi intotdeauna gasim talente. Moldovenii sunt super talentati!", a spus Mihai Petre.

"Intotdeauna a fost bine aici, la Iasi. De aia revenim in fiecare an. Dupa fiecare selectie aici: tragem linie si ramanem cu talente care sa mearga pana in finala", a comentat si Andra.

"In general, Iasiul e frumos. Si orasul, dar, in special, populatia. Moldovenii au talent!", a venit si concluzia lui Andi Moisescu.

Spectacol au facut si simpaticii prezentatori, Pavel Bartos si Smiley, care au taiat rasuflarea publicului cand au inceput sa arunce la tinta cu topoare si cutite.

Caravana "Romanii au talent" isi continua drumul prin tara si face urmatoarea oprire la Galati. Maine, la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 10:00, galatenii sunt asteptati sa-si arate talentul.

Pavel si Smiley au fost
Hai la preselectii. Caravana
VIDEO PROTVPLUS.RO