Vali Rupita si-a pus din nou verigheta pe deget de Valentine’s Day

Ultima actualizare: 20-10-2012 21:01
Vali Rupita

Daca in urma cu cateva luni a venit cu o surpriza de proportii pentru toti fanii sai - ““La carciuma lu’ nea Fane – Cantece de mare sprit”, de Valentine’s Day, Vali Rupita si-a surprins sotia cu un cadou aparte: verighete cu diamante!

Impreuna cu nasii si cativa prieteni, artistul MediaPro Music a pus la cale o petrecere la munte in cadrul careia urma sa daruiasca sotiei verghetele, insa dupa ce toate detaliile au fost puse la punct, Vali a avut parte de o surpriza mai putin placuta.

Verighetele s-au lasat asteptate pana sambata seara (13 feb), suficient de mult incat sa ratam plecarea si, implicit, surpriza din timpul petrecerii”, povesteste artistul.

Chiar daca planurile lui Vali au fost date peste cap, tot nasii sai, Marius si Diana, l-au salvat. Acestia i-au dus la Biserica Delea Noua-Calist, unde se afla si moastele Sfantului Mucenic Valentin, loc in care artistul si-a pus in aplicare planul.

Sotia mea a ramas extrem de emotionata si surprinsa atunci cand parintele a iesit din altar cu verighetele pe care nasii ni le-au pus pe deget. De fapt a fost atat de fericita, incat a uitat sa imi dea cadoul pe care mi-l pregatise la randul ei – un ceas superb”, completeaza amuzat acesta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO