Madonna, ingrozita. Un eveniment petrecut astazi ii pune viata in pericol

10-02-2012 11:54


Madonna

Un barbat cu tendinte violente care a fost condamnat pentru ca a hartuit-o si amenintat-o pe cantareata americana Madonna a evadat, vineri, din spitalul de psihiatrie din Los Angeles unde era internat.

Robert Dewey Hoskins a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in 1996.

Dupa ce a iesit din inchisoare, Hoskins a petrecut o vreme intr-un alt spital, inainte de a fi arestat din nou, in iulie 2011, si trimis intr-un spital de psihiatrie din Norwalk, o suburbie a orasului Los Angeles, de unde a evadat vineri.

Politia americana spune ca Hoskins este un barbat "cu tendinte foarte violente".

"Hoskins devine extrem de psihotic atunci cand nu isi ia medicamentele", se afirma intr-un comunicat emis de Departamentul de Politie din Los Angeles.

Madonna a depus marturie in procesul intentat lui Hoskins in 1996 si a spus ca a avut cosmaruri din cauza lui, dupa ce l-a vazut de mai multe ori in apropierea casei sale.

Cantareata si-a citat garda de corp, care i-a spus ca Hoskins sustinea ca Madonna ar fi trebuit sa fie sotia lui. "Daca nu putea sa ma aiba, a zis ca imi va taia gatul de la o ureche pana la cealalta", a declarat Madonna in timpul acelui proces.

In acelasi an, in timp ce Madonna se afla in Florida, Hoskins a sarit gardul care inconjoara vila acesteia din Hollywood Hills din Los Angeles, s-a aruncat in piscina si a fost impuscat de un agent de securitate.

Potrivit documentelor oficiale, Hoskins a fost condamnat si pentru vandalism, in iulie 2011.

Sursa: Mediafax

Tags: madonna,

VIDEO PROTVPLUS.RO